Een goede start met Clim’app

1. Maak uw gebruikers aan

U beschikt over een team van technici die interventies uitvoeren op koelinstallaties, voeg deze toe:

• Ga naar het onderdeel "Mijn organisatie", en kies de optie "Gebruiker". Maak daar de profielen aan van alle personen die Clim'app actief zullen gebruiken door op "toevoegen" te klikken.

Indien u ook logistieke medewerkers heeft, die cilinders ontvangen en verzenden tussen uw verschillende opslaglocaties kan u deze ook toevoegen:

• Ga naar het onderdeel "Mijn organisatie", en kies de optie "Gebruiker". Maak daar de profielen aan van alle personen die Clim'app actief zullen gebruiken door op "toevoegen" te klikken.

2. Maak uw klanten aan

Indien u interventies uitvoert voor uw klanten, ga dan naar het onderdeel "Mijn organisatie" en kies de optie "Klanten". Maak hier alle klanten aan waarmee u samenwerkt, u kan deze ook importeren.

3. Maak uw locaties aan

Uw installaties of de installaties van uw klanten worden op locaties geplaatst. Om deze locaties aan te maken, gaat u naar het onderdeel "Mijn organisatie", en kiest u de optie "Locaties". Maak daar alle sites aan waarop uw technici de installaties kunnen beschrijven.

Dat is het, u bent klaar, uw technici kunnen hun beschrijvingen van installaties en hun interventies aanmaken, uw logistieke medewerkers kunnen hun verplaatsingen ingeven.