Een goede start met de mobiele applicatie

U bent als gebruiker aangemaakt door uw Clim'app beheerder, hij heeft u uw login & wachtwoord gegeven.

U kan de mobiele applicatie Clim'app downloaden via de store van uw omgeving en u voert uw inloggegevens in.

U kunt in offline modus werken, maar vergeet dan niet te synchroniseren wanneer u weer op het netwerk bent.

Snel overzicht van het algemeen menu:

- De knoppen: Vulhoeveelheid / Terugname / Lekdetectie / Lekdetectie reparatie

• Hiermee kan u uw interventies ter plaatse ingeven

- De knoppen: Verzenden van cilinders / Cilinder ontvangst

• Hiermee kan u de verplaatsingen ingeven van uw cilinders

- De knop Onderhoud van de installaties

• Hiermee kan u de installaties registreren waarop u gaat werken

- De knop Informatie ontvangen

• Geeft u meer informatie over de cilinder (hoeveelheid vloeistof, positie ...)

- De knop Mijn interventies

• U visualiseert al uw interventies, door erop te klikken krijgt u de samenvatting van de interventie en de bijbehorende regelgevende documenten.

De eerste stap is het aanmaken van de installaties (Uw beheerder zal op de Clim'app website de klanten moeten aanmaken die eigenaar zijn van de installaties).

Klik op de knop "ONDERHOUD VAN DE INSTALLATIE".

U komt op het scherm "Selecteer een klant", u heeft 2 mogelijkheden:

• Ofwel: ❶ u kiest een klant, ❷ u kiest een plaats, ❸ u komt op het scherm kies een installatie.
  • Ofwel: u hebt de mogelijkheid om uzelf te lokaliseren en u komt rechtstreeks bij ❸ het scherm kies een installatie.

U bent op het "Selecteer een installatie" scherm, klik op "Maak een installatie aan" onderaan op het scherm.

U bent op het aanmaakscherm, alleen de blauwe markeringen aan de linkerkant moeten worden ingevuld. Druk op "Bevestigen".

U hebt zojuist een installatie aangemaakt, u kunt onmiddellijk een eerste interventie vastleggen met behulp van de knoppen die voor elk type interventie zijn voorzien.

In het hoofdmenu krijgt u een indicatie in de rechterbovenhoek (rode stip) dat u moet synchroniseren. Druk op "synchroniseren" als u bent ingelogd.

Opmerking: De volgorde van de schermen is altijd hetzelfde: ❶ u kiest een klant, ❷ u kiest een locatie, ❸ en u komt bij de installatie om een interventie uit te voeren.